Wycieczki do Włoch, Chorwacji, Bułgarii, Grecji, Hiszpanii, Portugalii, Austrii i pozostałych państw europejskich, a także wyjazdy do Egiptu, Tunezji, Turcji, Maroka i krajów sąsiadujących z Europą
Grecos Holiday ma dużo fajnych hoteli w ofercie na Majorkę. Wszystko zależy, czy chcesz jechać z rodziną, z przyjaciółmi czy partnerem no i jakie masz wymagania co do ilości gwiazdek. Ale grecos ma naprawdę szeroką ofertę, więc przejrzyj sobie.
Jesli chodzi o Majorkę, to również mogę Ci polecić Grecosa - ma troche opcji w ofercie - sama byłam z nimi właśnie na Majorce w hotelu Eurocalas i podobało mi się :)
Byliśmy na Majorce i z Grecosa i z Neckermana i nie widzę różnicy. Poza tym, że Neckermann miał niższe ceny. Tym bardziej wolę neckermana bo jest niemieckim biurem i jego klienci zawsze są lepiej traktowani.
Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania treści zawartych w serwisie TravelHoliday.pl
TravelHoliday.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści przesłane do portalu w celu publikacji w serwisie.
Informujemy, że stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka). Szczegóły dotyczące prowadzonej polityki wykorzystywania plików cookies znajdują się w naszej Polityce Prywatności.