grecos preznie sie rozwija, z roku na rok nowe miejscowki i hotele. ciekawe czy kiedys rozszerza oferte poza grecje. we wrzesniu wylatujemy na kos, z tym biurem po raz pierwszy, zobaczymy
moja siostra leciała 2 lata temu z grecosa i nie narzekała. Ja byłam z Ecco i też nie narzekałam było ok choć miałam jedno zastrzeżenie. Biura to sprawa losowa nigdy nie znajdzie się takiego co by było idealne.
grecos preznie sie rozwija, z roku na rok nowe miejscowki i hotele. ciekawe czy kiedys rozszerza oferte poza grecje. we wrzesniu wylatujemy na kos, z tym biurem po raz pierwszy, zobaczymy
jestem tu nowa, ale już mam pytanie:) otóż czy był ktoś z Grecosem ale w Hiszpanii? widziałam w ich ofercie Majorkę i szczerze mówiąc chętnie bym się tam wybrała.ma ktoś jakieś opinie,przemyślenia,uwagi? z góry serdeczne dzięki:)
Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania treści zawartych w serwisie TravelHoliday.pl
TravelHoliday.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści przesłane do portalu w celu publikacji w serwisie.
Informujemy, że stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka). Szczegóły dotyczące prowadzonej polityki wykorzystywania plików cookies znajdują się w naszej Polityce Prywatności.