Jakie macie wrażenia na temat tego hotelu?
Ja mogę wystawić mu bardzo pozytywną ocenę! Bardzo spokojny hotel, przy nim plaża - zresztą fajna, bo niezatłoczona.
Dużym plusem jest pyszna kuchnia w tawernie Coralli Restaurant :)
Odp: Studia Coralli Beach - RODOS
23-06-2011 18:07 #2
Nie znam tego hotelu, ale polecam gorąco Rodos. Szczególnie hotele niedaleko stolicy wyspy - także Rodos. Polecam Esperos Village ale tego Grecos nie ma w ofercie ;) Natomiast Lindos Princess - ten jest w ich ofercie - także polecam. Niestety te hotele to 4,5 gwiazdki ale ja tylko do takich jeżdżę a nie do byle jakich.
Odp: Studia Coralli Beach - RODOS
28-06-2011 08:57 #3
Plaża przy Corali jest bardzo zatłoczona i brudna. Hotel wygląda jak by nie był remontowany od 10 lat. Meble w pokojach są stare i zdezelowane. Jedzenie jedynie jest dobre także w tawernie, to fakt.
Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania treści zawartych w serwisie TravelHoliday.pl
TravelHoliday.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści przesłane do portalu w celu publikacji w serwisie.
Informujemy, że stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka). Szczegóły dotyczące prowadzonej polityki wykorzystywania plików cookies znajdują się w naszej Polityce Prywatności.