Jakie macie zdanie na temat tego hotelu? ja byłam raz i jestem bardzo zadowolona. Jak na 3*, to naprawdę super :) Mały hotel, ale zadbany i czysty, a dodatkowym plusem dla mnie było to, ze do centrum było naprawdę blisko :)
mi też bardzo spodobał się ten hotel. nie lubię dużych miejsc, więc stosunkowo mała powierzchnia tego hotelu była dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem. Bardzo ładny i czysty hotelik, mieszkanie w nim było samą przyjemnością :D
również polecam ten hotel. głównie dlatego, że jest bardzo skromny, można w nim spędzić spokojny urlop i zrelaksować się. Bardzo smakowało mi też jedzenie u nich a o tym już nikt nie napisał :P
Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania treści zawartych w serwisie TravelHoliday.pl
TravelHoliday.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści przesłane do portalu w celu publikacji w serwisie.
Informujemy, że stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka). Szczegóły dotyczące prowadzonej polityki wykorzystywania plików cookies znajdują się w naszej Polityce Prywatności.